tirsdag 4. november 2014

Dagens irritasjon: Damejakker uten innelommer!

Dagens irritasjon er noe som har irritert meg ganske så lenge nå. Nå som det blir kaldere i været så tar man jo på seg jakke for ikke å fryse, men da kunne det også vært praktisk om det var lommer på disse jakkene!

På herrejakker er det både sikre utelommer, men også innelommer. På damejakker kan det på noen jakker være sikre utelommer, men veldig få har innelommer. Hvorfor er det sånn?! Er det fordi damer flest bruker vesker? Hva med de som faktisk ikke liker å bruke vesker, men som hadde foretrukket en jakke med både inne og utelommer?! Hadde vært ganske så praktisk for de som ikke gidder å ta med seg all verden når de f.eks skal på jobben og hjem etterpå. Bare å legge mobilen, busskort, matpakke og nøkler i lomma og gå... Blir lettere å holde seg fast på bussen også med to hender ledige og ikke en stor veske å måtte tenke på.

Men for å ha sagt det så er det ikke så vanskelig for noen og bare skaffe seg en herrejakke da... Jakker er jakker, noen er mer mannlige enn andre, noen passer for begge kjønn, osv... Hadde vært kjekt med en innelomme når man skal ut og ikke vil bære en veske i frykt for å bli frastjålet noe... Men ved finere anledninger så kan man jo bruke veske de som vil det, mens de som vil kan bruke de lommene.

Bare en tanke, en ganske så smart tanke også om jeg må få si det!

JA til fler damejakker med innelommer!!!! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar