lørdag 28. mars 2015

Endelig påskeferie!

Spiller egentlig ingen rolle hva som er høytiden bare det er ferie! Men nå er det snart påske, og det er jo ganske så koselig det og. Fin pynt i gult og grønt, søte små kyllinger, krim i alle varianter, påskeegg, appelsin og påskefjellet er det jeg kommer på når det kommer til påsken. Jeg har aldri opplevd påskefjellet, men har hørt endel på påskekrim i radioteatret. Påskeegg er en tradisjon, og sånn er det bare.

Blir nok noe hjemme i ferien, men har blitt snakket om noen turer, som harryhadel til Sverige, Norsk Folkemuseum og Norsk Teknisk museum. Blir gøy å kunne finne på litt utenom det vanlige også, så får se hva det blir.

I fjor var jeg jo på Folkemuseet på påskeaften, og de var veldig koselig. Fint og varmt i været, nydelig vårstemning, og det førte jo til noen bilder:

Får en litt innesperret følelse av dette bildet, at en sitter inne og ser ut på den etterlengtede våren mens personen må sone sin straff.


Noen som har gjort klart til en påsketur i vårsola.... 


Sitte på steinene med pledd og med en kopp kakao, en kvikk lunsj og en appelsen og nyte en litt kjørlig, men varm vår.

Hvem vet om vi får like fint vær i år som i fjor?! Været er for tiden kan man ikke stole på, det er varmt en dag og plutselig er det full snøstorm dagen etter... Men det er iallfall ferie, og det skal nytes!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar