tirsdag 11. april 2017

Påskeferie: Hjemmedag 11.4.17

Idag ble det en hjemmedag med planer for morgendagen isteden. Sett masse på Yiutube om Andre Verdenskrig og Anne Frank. Har du lest dagboken? Eller andre bøker om henne? Det burde du! Veldig interessant, spennende, men også grusomt med det som skjedde da det kom til gjemmested, krig, konsentrasjonsleir og død.

Historie er interessant og hendelsene helt syke innimellom. Et stort ønske jeg har hatt i mange år nå, etter å ha lest dagboken og biografien, er å dra til Amsterdam og besøke Anne Frank museet, se gjemmestedet og dagboken som er utstilt der. Vil også gå i Annes fotspor med mobilappen og finne Merwedeplein hvor de bodde før de måtte under jorden.
Denne dokumentaren bør du se. Her får du innsikt i åssen livet til Familien Frank var fra før de gikk under jorden til far Otto kom hjem igjen som den eneste levende av de 8 som gjemte seg sammen. Alt fortalt av venner og kjente av dem. Interessant og lærerikt. 

.For mange er påsken påskekrim og påskemysterier. Så her er min krim/mysterie for året. Hvem avslørte gjemmestedet til Anne Frank og co? Er det noe i dette? Jeg har sett denne mange ganger nå og like interessant hver gang.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar