torsdag 18. mai 2017

Min lørdag 13.5.17 og søndag 14.5.17

Vi tok buss til Oslo, gikk av på Galgeberg fordi jeg ble kvalm av kjøringen til sjåføren. Derfra gikk vi til Botsfengselet for "å vente på Egon Olsen". Men han kom ikke. Vi gikk igjennom Grønland og tittet litt før vi gikk videre og havnet på Aker brygge. Der tok vi en is og tittet litt før vi gikk på Deli Deluca for mat og videre til Det norske teatret for kaffe og avslapning før videre til Centralteatret for forestillingen En mann ved navn Ove. Har verken sett filmen eller lest boka, men syns forestillingen er helt super. Morsom og sterk. Mannen vil bare dø og komme til kona si, men han møter på hindre.

Etter forestilling hang vi oss på slik at vi fikk hilse på selveste Sven Nordin. Hyggelig fyr! Han fortalte om forestillingen og andre han har hatt på Centralteatret og Oslo Nye. Det teatret er veldig gammelt og veldig flott. Og vi har jo fulgt han siden Mot i brøstet. Sett det meste av serier han har vært i, jeg digger Hos Martin! Etterpå fikk jeg et bilde med han. Starstruck mer enn noen gang! Klarte ikke å si noe så muttern tok seg av det. Stor respekt for han ass!


 Det ble mye gåing tilsammen og er i skrivende stund støl i beina. Liker å gå, men går fort litt for mye innimellom uten pauser. Men en opplever mer på beina enn i buss... Det ble en kjempefin lørdag! 

Søndagen ble litt skuffende da vi våknet opp til regn og da ble det ikke noen tur til folkemuseet. Vi tok heller en tur til Frammuseet og hadde det gøy der isteden. Får se om vi får til en tur neste helg. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar