fredag 26. september 2014

Always ceep a diamond in your mind!


Denne sangen er bare så utrolig fin! 

Dette er en av mange sanger av Tom Waits som er brukt i forestillingen Woyzeck. I går var min mor og jeg på Det norske teatret og så den forestillingen for andre og tredje gang. Og det sier litt om en forestilling når en kommer tilbake for å se det enda engang! Og det skal ikke være en hemmelighet at når vi kom hjem så bestilte vi billetter til en ny tur! 

I går var det også en forsnakk om historien til forfatteren og stykket. Han som skrev stykket døde veldig ung av en syksom og etterlot seg fler skrevne ting. Men det vites ikke om stykket ble gitt ut i sin helhet eller om det mangler deler av den, for enken til forfatteren kvittet seg med litt og det var brann osv... 

Så jeg må si jeg fikk litt aha-opplevelser etter det der, og med det i bakhodet og musikken på hjernen fra før så blir jo forestillingen bare bedre og bedre! Eneste minus er at den forsnakken burde vært på premierekvelden istedet for nå, når fler kan ha sett forestillingen fler ganger. Men det var uansett veldig interessant. 

Woyzeck er jo filmatisert også, og det ville vært interessant å se den engang..Her er noen fler sanger av Tom Waits som er å få høre i forestillingen. Absolutt verdt tiden å høre på!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar