torsdag 9. juni 2016

17.mai i bilder med utsikt fra Grand Hotel!

Etter frokosten fant vi fram til den suiten vi var invitert til, hvor vi skulle få se barnetoget fra en helt annen side enn vi pleier, fra balkongen! For en opplevelse det var! Vi var de første som kom, da vi var ganske så tidlig ute, men vi hadde ikke fått et tidspunkt. Først måtte vi vente litt, men så fikk vi komme inn. Første vi sjekket ut var utsikten, og den var bare helt ''WOW''! Vi fikk testet høydeskrekken vår grundig da, ja! Måtte alltid ha et bein innenfor døra da balkongen var ganske smal, men det var en stor opplevelse å være der og se alt sammen.


Suiten var veldig fin med fine møbler og et bad med både dusj og badekar så den er nok dyr å leie. Vi fikk snacks, som makroner, kanapeer, frukt og obligatoriske pølser og drikke. Vi fikk spist litt før de andre som også var invitert kom og til slutt ble det ganske fullt.

De åpnet etterhvert et rom til ved siden av, hvor vi gikk for å se litt, og det endte med at vi ble der, helt alene store deler av den dagen mens barnetoget gikk. Vi hang ut av vinduet og koste oss så vi vet jo ikke om det kom noen inn og ble skremt av å se to store rumper vrikkende i takt til korpsmusikken, hehe...

Først kom Kongens Garde og hadde et show like nedenfor balkongen vi sto på. Fy flate så flinke de er! 
 


Så kom barnetogene, varte vel fra mellom 10 og 11 til 13 + -.


Utpå litt så gikk vi ut en tur for å oppleve folkelivet derfra, gikk opp til slottet, litt i slottsparken og ned igjen da det ble litt stress og vi ville se fra rommet istedet, mye roligere der.
Da barnetoget var ferdig satte vi farten hjemover, spiste kaker og lå utslitt på sofaen resten av dagen. Vi gjorde ikke stort, men fy som det tok på. Var nok mange nye inntrykk også. En stor dag utenom det vanlige ble det iallfall, og det skal mye til for å slå den!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar