onsdag 16. november 2016

Norsk folkemuseum lørdag 12.11.16

Vi hadde lenge snakket om en høsttur til folkemuseet, men så kom snøen før vi rakk å bestemme oss så da tok vi heller en tur nå, som vi fikk både vinter og høst i ett. Måtte skynde oss for etter helgen skulle det bli mildt og kjedelig igjen. Men det ble en koselig tur med masse foto, og nå tror jeg julegavene snart er i boks også. Digg!! Men her er noen bilder fra turen.

Jeg fant et sted litt opp i høyden hvor det var utsikt og der var det også sted for en rast, men det var for kaldt til å sitte ute og spise denne dagen.
Jeg fant også to steiner som lignet på et hjerte og en fugl. Da har vi vel vært der en del når vi går og ser ned på steiner for motiver? Hehe, bare en spøk fra vår side den dagen, vi storkoser oss hver gang vi er der, og finner alltid noe å ta bilde av, kreativiteten vår stopper oss ikke så lett! Neste tur har vi allerede bestemt oss for, da det blir julemarked så drar vi begge søndagene, noe vi har gjort et par år nå, og da kan vi si at alle turene vi har hatt til museet i år har gått opp i opp med det vi betaler for medlemskap i året. Virkelig verdt det, iallfall for oss! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar