søndag 31. august 2014

Premiere på Woyzeck på Det Norske Teatret

Det Norske Teatret hadde en min scene-konkurranse på Instagram, og et av mine bilder var en av vinnerne av noen gratisbilletter som jeg kunne bruke på en valgfri forestilling, og jeg valgte å bruke de på Woyzeck-premieren. 

Dagen startet med jobb i noen timer før jeg dro hjem og gjorde meg i stand. Utpå ettermiddagen dro vi. Vi skulle ta buss til Oslo, og mens vi var på vei så kom den så vi løp for å rekke den. Men det angrer jeg på nå, for jeg klarte å snuble i en veikant og falt så lang jeg var. Med et blodig kne og sår på høyre hånd bar det til apoteket på Strømmen for å kjøpe rens og plaster før det bar til en ny buss og vi kom omsider til Oslo. Etter en sånn start måtte kvelden bare bli bedre tenkte jeg...


I Oslo kjøpte fant vi vannfast plaster og drikke før vi gikk mot teatret. Etter en pølse gikk vi inn for å slappe av til det begynte. Forestillingen begynte, og det viste seg å bli en veldig bra forestilling med stilige kostymer og scenografi, flinke skuespillere og bra musikere som spilte Tom Waits-musikk. Kult! 


Etter forestillingen var det premierefest og der var det en blanding av oss ''vanlige'', kjendiser og skuespillere. Statsminister Erna Solberg blandt andre. Kjendis-stalking er ikke helt meg så vi fant oss et rolig hjøre og hørte på summingen fra alle som pratet og så oss rundt bare, smakte på litt mat og hang ut. Fikk en følelse av å være utenfor det hele, kjente ingen personlig og det ville vært teit å bare stille oss ved et bord og ''blande oss inn''. 

Etterhvert kom skuespillerne fra forestillingen ut og var med på festen. Da fikk jeg det for meg at vi måtte se de, og gikk bort. Skulle jeg tørre? Ja! Så jeg spurte en av skuespillerne, som også er med i Spelemann på taket, Pål Christian Eggen, om vi kunne ta et bilde. Jada!! Kult at han ble med. Kjempehyggelig var han, tok seg tid til en liten prat, han spurte om jeg var mye på teater, og sa han hadde sett meg der før. Vi sa vi skulle se Spelemann på taket for fjerde og femte gang, noe han syns var gøy tror jeg.  Dette var veldig stort for min del iallfall!

Han var like snill som han ser ut! Jeg; Starstruck, skjelven i knea og overrasket over at jeg turte å spørre om bilde selv.

Etter et håndtrykk og en klem dro vi videre for å rekke bussen. Vi gikk forbi Hard rock cafe hvor Elvis tilfeldigvis opptredde, så da kan han vel ikke være død da?! 

Da vi kom hjem viste det seg at jeg hadde blødd igjennom to plastre på kneet, (bilde oppe). Så nå at det var mer et skrubbsår enn et sår, rent og fint og vil nok gro fint igjen. Så nok verre ut enn det er, og var veldig vondt en stund.

Men jeg sa at etter en sånn start så måtte det bli en bedre kveld, og det vil jeg si at det ble! Absolutt!! :D 

Les om forestillingen her: http://detnorsketeatret.no/index.php?option=com_play&view=play&playid=424


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar